Nyt online kursus skal gøre kunstig intelligens til det nye elektricitet - Artikel - Onlinekursus.dk

Kunstig intelligens kan komme til at ændre vores økonomi, som elektricitet gjorde for 100 år siden, men det kræver, at folk blive specialiseret i kunstig intelligens først, og det skal et nyt online kursus hjælpe med.

Kunstig intelligens kan blive lige så vigtig i forhold til at ændre vores økonomi, som elektricitet gjorde for 100 år siden, men det kræver et nyt arbejdsmarked for folk, der er trænet til at bruge kunstig intelligens. Derfor har Andrew NG, som står bag Google Brain og tidligere leder af Baidu’s kunstig intelligens afdelingen, netop annonceret fem online kurser om kunstig intelligens. Det skriver Fast Company.

Folk der deltager på deep Learning specialiserings kurset, der kan tilgås gennem Coursera, vil blive specialiseret inden for kunstig intelligens på forskellige områder. De får mulighed for at få erfaring, som kan blive brugt i sundhedssystemet, til sprog forståelse og andre ting.

“I dag, hvis du vil lære deep learning, så er der en masser mennesker, der søger online, læser tonsvis af forskningsartikler, læser blogindlæg og ser YouTube-videoer. Jeg beundrer det, men jeg vil gerne lære folk, hvordan man kommer helt ind under huden på kunstig intelligens,” fortæller Ng til Fast Company.

Det er nødvendigt, at der kommer nye eksperter på området, hvis kunstig intelligens skal blive så stor som elektricitet, og de store tech-virksomheder har brug for eksperter, der ved noget på området, mener Ng.

Jeg håber, at vi kan bygge en kunstig intelligens drevet fremtid…

Læs hele artiklen om “Nyt online kursus skal gøre kunstig intelligens til ”det nye elektricitet” her: https://universe.ida.dk/artikel/nyt-online-kursus-skal-goere-kunstig-intelligens-til-det-nye-elektricitet-50711/

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du være med i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *