Onlinekursus - Find det næste her

TURISME: Kissimmee i den amerikanske delstat Florida ønsker, at skandinaviske rejsebureauer lærer feriedestinationen bedre at kende, og har derfor lanceret internetbaseret undervisning.

Det spektakulære bynavn Kissimmee, der let kan forenkles til blot ’Kiss Me’ (kys mig, red.), har lavet et næsten ligeså spektakulært tiltag.

Experience Kissimmee har udviklet en sjov og professionel uddannelsesplatform for rejsebureauer i Danmark, Norge, Sverige og Finland i tæt samarbejde med Icelandair. Idéen er, at de forskellige bureauer skal lære Kissimmee og ferieområdets muligheder bedre at kende via et engelsksproget online-kursus.

Alle de skandinaviske rejseaktører, der ønsker at deltage, kan lave en gratis tilmelding på www.kissimmee.experttraining.eu, og så kan man ellers gå i gang med den interaktive træning på alle typer digitale platforme.

Online-kurset indeholder oplysninger om, hvordan man som rejsebureau sælger Kissimmee bedst muligt til potentielle kunder. Kurset indeholder materiale præsenteret med både video, tekst og billeder, og man skal gennem flere øvelsesspørgsmål.

Når alle deltagende rejsebureauer har gennemført træningen, bliver man stillet over for en eksamen for at få udstedt et officielt certifikat.

Spændende turistattraktioner

Det grundlæggende formål med online-kurset er, at skandinaviske rejsebureauer skal uddannes ordentligt i, hvad Kissimmee og det centrale Florida byder på. Kissimmee ligger tæt på flere verdensberømte forlystelsesparker og unik natur, hvor forskellige typer af aktiviteter er muligt.

Byen Kissimmee finder man i nærheden af Kissimmee River i Osceola County i Florida, og det populære turistattraktion og vådområde Everglades National Park ligger ikke langt fra byen. Kissimmee har omkring 50.000 indbyggere og er et yndet rejsemål for familier.

Kissimmee ligger også i umiddelbar nærhed af den store forlystelsespark Walt Disney World, og i storbyen Orlando finder man forlystelsesparkerne Universal Studios og SeaWorld.

Experience Kissimmee er den officielle turistmyndighed i Osceola County, og den har budt på ferieoplevelser i mere end 50 år. Området råder over 50.000 indkvarteringsmuligheder i forskelligt prisleje og mere end 25.000 feriehuse. Der er otte millioner overnattende gæster hvert år.

Kissi… a’hva-for-noget?!

Og hvor stammer det særprægede navn Kissimmee så fra? Navnet blev angiveligt til mellem 1750’erne og 1850’erne, da soldater jagede…

Læs hele artiklen om “Florida-by laver online-kurser for skandinaviske rejsebureauer” her: https://standby.dk/florida-by-laver-online-kurser-skandinaviske-rejsebureauer/

0 svar

Skriv en kommentar

Vil du være med i debatten?
Skriv gerne en kommentar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *